Kurumsal Hosting Nedir?

Linux veya Windows işletim sistemleri üzerinde birden fazla hosting bulunur. Bu hosting paketlerine farklı isimler verilir. Kurumsal hosting ise sadece paket ismi olarak değil ayrıca farklı servisleri de içerir. Kurumsal hosting sunucuları mail için daha uygun çalışacak ölçütte tasarlanmıştır. Böylece bireysel kullanıcılara göre kurumsal firmalar mail kullanımı konusunda daha yoğun oldukları için kesintiye uğramazlar. Dilerseniz bu hizmetler için Linux vds üzerinden faydalanabilirsiniz.

Sanal ve Fiziksel Sunucu İhtiyacı

Çalıştırdığınız bir betik hosting firmasının limitlerine uymuyor olabilir ve bunun çözümü ise kendinize ait bir sunucu yahut fiziksel sunucu hizmeti satın almaktır. Ya da spesifik bir hizmette kullanmak için paylaşımlı hosting hizmetlerinde bulunmayabilir. Bu ise yine kendinize ait bir sunucu edinmenizi gerektirir. Bu konuda ihtiyaçlarınıza yönelik hizmetler için dilerseniz eğer https://www.onurbilisim.com.tr üzerinden ulaşabilirsiniz.

İhtiyacınıza Yönelik En Uygun Hizmetler

İşletim sistemlerine ihtiyaç duyabilir ve iyi bir firma arıyorsanız Onurbilisim.com.tr sitesi üzerinden gerekli tüm ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz.