Travma Sonrası EMDR Tedavisi

Travmatik durumlarda birçok kurumca kabul edilmiş bir yöntem olan EMRD tekniği uygulanarak gerekli iyileştirme süreci başlatılır. Travmatik anı ile daha uygun bilgiler arasında bağ kurarak bu tedavi yöntemi uygulanır.

EMDR Terapisinden Sonra Rahatsızlıklar Tekrar Olur Mu?

Travmatik olaylar sonucunda danışanın zihninde yer edinen anılar üzerinde çalışılan bir yöntemdir. Danışana yarattığı bu olumsuz etkilerin giderilmesini sağlar. Kişiye bunu unutturmaz. Travmatik anıları hatırladığı zamanlarda tedavi öncesinde olduğu gibi rahatsızlık yaşayacağı bir duruma sokmaz. Bu durumda EMDR tedavisi sonrasında danışanda eskisi gibi olumsuzluk yaratmaz. Bu konuda dilerseniz eğer daha detaylı bilgiler için Papillonpsikiyatri.com ile iletişime geçerek ihtiyaç duyduğunuzda gerekli destekleri alabilirsiniz.

Alanında En İyi Uzmanlar

EMRD tedavisinde alanında uzman terapistler tarafından gerekli destekler sağlanır. Bu konu hakkında yeterince araştırma yaparak iyi bir terapiste ulaşabilirsiniz. Dilerseniz eğer bu tedaviler için uzman kişilerce Ankara EMDR Terapisi hizmetlerinden faydalanabilirsiniz.